karakteristike Hammer of Thor

Hammer of Thor

Uvijek sretan partner i uvijek pouzdana montaža.
Čekić od Thora je idealan proizvod koji će se baviti svim vrstama poremećaja erekcije.

SALE

-50%

bez recepta Hammer of Thor
58,50 39EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
bez recepta Hammer of Thor

Hammer of Thor Karakteristike Našeg Proizvoda

Pravi čekić za erekciju

Hamer Thor erection kapi je zaista revolucionarni proizvod na tržištu dodataka. Ne samo zato što se probavlja u obliku tečnosti koja se nanosi kroz usta (od 5-10 kapi dnevno), već i zbog impliciranih sastojaka. Ovaj proizvod za potenciju je napustio upotrebu ginsenga i piskavice, a umesto toga se fokusirao na korišćenje prirodnih supstanci poznatih stotinama godina u homeopatskoj medicini.
Oni izazivaju idealan efekat kapi i brzu reakciju muškog tela.
Čekić od Thora pomaže u otklanjanju poremećaja erekcije, olakšava oporavak snage u krevetu i zadovoljava želje partnera za dugim satima zapanjujućeg seksa - Uvijek, bilo gdje, iu svim okolnostima. Idealan sastav sastojaka ne utiče negativno na nervni i krvožilni sistem, već jača erekciju i održava je mnogo duže nego u prirodnim uslovima. Čekić od Thora je savršena priprema za mušku potenciju, to je nezaobilazni dodatak energije, koji se zahvaljujući vama više neće morati zbuniti pred vašim partnerom. Korištenjem kapljica s uputama proizvođača i priloženom letkom moći ćete vidjeti efekte nakon samo nekoliko dana redovnog korištenja ovog proizvoda za erekciju.

SALE

-50%

Hammer of Thor jeftino
58,50 39EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
cijene Hammer of Thor

Preporuke Hammer of Thor

stručnjak

testovi Hammer of Thor

Da bi se razumeli efekti Hammera Thora kao pripreme za erekciju, neophodno je imati osnovno znanje o funkciji penisa i mehaničaru erekcije. Kao sertifikovani seksolog, dobro poznajem ove mehanike i razumem zašto Hamerski Thor ima tako zapanjujuće rezultate. Da bi se erekcija odigrala, određena količina krvi mora da cirkuliše do penisa, a zatim hermetički i precizno ispunjava krvne žile u penisu. Redovna upotreba dodatka će skratiti proces i prouzrokovati protok više krvi. Zato erekcija ostaje duže i mnogo jača. Istovremeno, sastojci u Hammeru Thor su bezbedni za muško telo, reproduktivni, neurološki i cirkulacioni sistem. Ne izaziva nuspojave, što je veoma važno za mlade muškarce.
Štaviše, erekcija pada, zahvaljujući njihovoj tečnoj formi, rastvara se u želucu mnogo brže od običnih kapsula i tableta za potenciju. A to znači da je i efekat mnogo brži, što dovodi do toga da erekcija bude skoro trenutna. Velika korist od ovog proizvoda je opsežno područje aktivnosti, koje ne ograničava efekat agitacije. Hamer Thor-ovih pilula za jačinu takođe jača i energizira telo, i omogućava potrošaču da se oseća mnogo mlađe i agilnije. Uz dosljednu i redovnu upotrebu proizvoda u skladu sa uputstvima proizvođača, dozvoljeno je da više od 96% muškaraca ponovo otkrije uživanje u seksu. I ne mislim da moram da dodam da zbog toga mogu da zadovoljim svog partnera u krevetu - bez prekida, srama i skrivanja problema sa erekcijom.
U smislu sastojaka koji se koriste u proizvodima. Čekić Thora ugodno iznenađuje, jer koristi sve sastojke koje je klasična homeopatija davno zaboravila. U međuvremenu, to je vrlo precizna kombinacija odabranih biljaka i sastojaka potpuno prirodnih, koje imaju pozitivan uticaj na sistem cirkulacije. Oni izazivaju dotok krvi u penis penisu i omogućavaju potpuno uživanje u dugoj i jakoj erekciji.

SALE

-50%

 Hammer of Thor
58,50 39EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
Komponente Hammer of Thor
arrow_back_ios
arrow_forward_ios

star

4,5

29 starost
55 starost
37 starost
43 starost
Zapanjujuće, ne može se opisati drugačije, ne mogu se sjetiti kada sam zadnji put imao erekciju tako jaku.
Zajedno sa suprugom preporučujemo ovaj dodatak za erekciju. Veoma je teško naći nešto bolje od ovoga i bez računa i posete lekara!
Žao mi je što sam otkrio tako kasno. Pomoglo mi je da se ponovo osećam sigurnim u krevetu, a seksualno iskustvo je neopisivo.
Ne oklevajte i samo to. Samo pogledajte listu sastojaka, sve prirodno! Nisam primetio nikakve nuspojave.
SALE

-50%

najjeftinije Hammer of Thor
58,50 39EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart
gdje kupiti Hammer of Thor

Komponente Hammer of Thor

- Kozja trava

- Shilajit (Mumiyo)

- Tongkat ali root

SALE

-50%

 o Hammer of Thor
58,50 39EUR
access_time

-50%

22sati
22minuta
22sekunde
BAY NOW shopping_cart